• IMG_0043
  • TIM 图片 20190110152724
X iamen Hong Cheng Long Plastic Products Co., Ltd. iki diadegaké ing 20 11. Kita dumunung ing Xiamen kang iku sawijining kutha ayu ing China. We are a profesional extrusion plastik lan injeksi Produsèn. We kudu 6 000 meter workshop, lan luwih saka 80 karyawan. 
We are ISO 9 0 0 1, ISO 1 4 0 0 1, lan TUV certified. We kudu 18 garis produksi extrusion lan 10 mesin injeksi. We wis majeng peralatan produksi lan mekanisme testing kanggo mesthekake pesenan pelanggan 'pas wektune karo kualitas dhuwur-.
 

Kaluwihan kita

  • toko Work

    toko Work

    We have 6000 square meters workshop.

  • Team

    Team

    Luwih saka 80 karyawan.

  • bukti asli

    bukti asli

    ISO 9001, ISO 4001 lan TUV certified.

  • Line Produksi

    Line Produksi

    We kudu 18 Lines produksi extrusion.

  • peralatan

    peralatan

    10 mesin injeksi

  • Prestasi

    Prestasi

    The Walmart Company, USA, Supplier banget kanggo Akeh Taun.


Tampilan Online Chat!