• IMG_0043
  • TIM 图片 20190110152724

wilujeung sumping

Tentang Kami

X iamen Hong Cheng Long Plastik Produk Co., Ltd. didirikan dina 20 11. Simkuring lokasina di Xiamen nu mangrupakeun kota geulis di Cina. Kami nu profésional Tonjolan plastik sarta suntik produsén. Simkuring boga 6 000 méter pasagi workshop, sarta leuwih ti 80 pagawé. 
Kami ISO 9 0 0 1, ISO 1 4 0 0 1, sarta TUV Certified. Simkuring gaduh 18 garis produksi Tonjolan sarta 10 mesin suntik. Kami geus maju alat produksi jeung mékanisme nguji pikeun mastikeun pesenan pelanggan 'timely kalawan kualitas high-.
 

Kaunggulan kami

  • warung karya

    warung karya

    We have 6000 square meters workshop.

  • regu

    regu

    Leuwih ti 80 pagawé.

  • auténtikasi

    auténtikasi

    ISO 9001, ISO 4001 sarta TUV Certified.

  • jalur keur ngahasilkeun barang

    jalur keur ngahasilkeun barang

    Simkuring gaduh 18 Galur produksi Tonjolan.

  • pakakas

    pakakas

    10 mesin suntik

  • prestasi

    prestasi

    The Walmart Company, AS, Supplier Alus pikeun Loba Taun.


WhatsApp Online Chat!